/STUDIO/

<RÓLUNK>

Irodánkat 2022-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy építészeti tevekénységünkkel hozzájáruljunk a kor kihívásaira reagáló épített környezet kialakításához.

Jól érthető, sallangmentes megoldásokra törekszünk, kiemelt figyelmet fordítva az ember és környezetének kapcsolatára, legyen szó funkcionalitásról, esztétikumról vagy fenntarthatóságról.

Projektjeink során mind az aktuális feladat megoldásaira, mind a mögöttük meghúzódó nagyobb léptékű mintázatokra és kérdésekre is koncentrálunk. Kutatunk, írunk, rajzolunk, beszélgetünk, hogy minél jobban megértsük a jobb minőségű környezethez vezető folyamatokat.

BÁRTFAI GÁBOR – ÉPÍTÉSZ, TULAJDONOS

K.SZABÓ BENCE – ÉPÍTÉSZ, TULAJDONOS

<SZOLGÁLTATÁSAINK>

Generáltervezés

Építész-belsőépítész generáltervezőként egy kézben tartjuk a teljes tervezési folyamatot, a családi háztól a nagyléptékű befektetési beruházásokig. Projektjeinket programalkotástól az utolsó szög beveréséig elkísérjük, biztosítva, hogy a lefektetett elképzelések meg is valósuljanak.

Megbízóinkkal való kapcsolattartás során a legfontosabb számunkra a bizalom kiépítése, így döntéselőkészítésre, alternatívák vizsgálatára kiemelt figyelmet fordítunk.

Látványtervezés

A tervezés mellett projektekjeink vizualizációjára is nagy hangsúlyt fektetünk, a fotorealisztikus látványtervektől kezdve a grafikai prezentációkon át a bejárható-interaktív virtuális terek készítéséig.